Vajna Tímea

A szíve vitte el közölte a rossz hírt az üzletasszony aki több fotót is közzétett a rokonával. A legfrissebb hírek itt Drága olimpikon keresztapám Palácsik László aki 1984-ben képviselte Magyarországot a téli olimpián biathlon sílövészetben ma reggel elment.


Szerintetek Melyik Vilagsztar Erkezik Vajna Timihez Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20150121 Vajna Timea Miss Universe 201 Miss Universe 2015 Suit Jacket Fashion

Egy angol nyelvű feliratot is beletett a sztoriba a következőket írja.

. Vajna Tímea testvére Palácsik Lilla 2022-ben egy új dolgot álmodott meg ugyanis a pandémia őt is lesújtotta. Vajna Tímea keresztapja közel 63 éves volt sportoló. Az olcsó jegyekért is milliókat kellett fizetni de ez nekik nem okozott gondot.

444k Followers 6076 Following 2578 Posts - See Instagram photos and videos from Timea Vajna timeavajna. Nevet viselő cég ugyanakkor nem szűnt meg csak tulajdonosváltáson esett át a Vajna Tímea tulajdonában lévő AV Investments 2020 nyarán ugyanis kiszállt a cégből. Vajna Tímea az Instagram-oldalán jelentette be hogy csütörtök reggel elhunyt imádott keresztapja Palácsik László.

Timea Insta story-ban írta le hogy a szíve miatt halt meg szeretett keresztapja. Korábban az Index is beszámolt arról hogy nem sokkal a koronavírus-járvány magyarországi megjelenése után bezárt a Vajna Tímea érdekeltségébe tartozó fánkozó a Mr. Vajna Tímea az elmúlt hetekben teljesen el volt tűnve a közösségi-oldalairól.

A csinos üzletasszony nemrég ismét elkapta a koronavírust sőt még kórházba is kellett vonulnia mivel orvosai lágyéksérvet diagnosztizáltak nála ami miatt műtéten is át kellett esnie. Vajna Tímea rokonát gyászolja. Drága olimpikon keresztapám Palácsik László aki 1984-ben képviselte Magyarországot a téli olimpián biathlon sílövészetben ma reggel elment.

Még októberben találkoztak és most Timi szomorú sírós jelekkel árulta el mekkora fájdalom hogy örökre elment. A Super Bowlon rázta a rongyot Vajna Timi a vőlegényével. Vajna Tímea most az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban foglalt állást egy 24 óra után eltűnő Instagram-sztoribanEgy videót osztott meg amin bombázás zaja hallatszik és a csapások fényei láthatóak és a felvételen kettétört szíveket helyezett el.

A szíve vitte el. Vőlegényével mulatott a Super Bowl-on Vajna Tímea. Az egykori olimpikon Palácsik László elhunyt.

A minap azonban választ adott ennek okára.


Vajna Timea Henriett Novak John Hasulyo In 2021 T Shirts For Women Graphic Sweatshirt Tops


Vajna Timea Ferje Ajandeka Miatt Szenved Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20131203 Andy Vajna Vajna Timea Hazassag Ajandek Celebrities


Pin On Menteseim


Vajna Timea Wearable Fashion Fitbit


Vajna Timea Fashion Graduation Dress Dresses


Timea Vajna Instagram Photo Photo And Video Instagram


Vajna Timea Kettos Elete Story Online Fashion Drop Earrings Earrings


Vajna Timea Stories And Pictures At Blikkruzs Hu Picture Stories


Timea Vajna Bikinis Swimwear Surfing


Igy Tartja Formaban Magat Vajna Timea Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20140221 Vajna Timea Andy Vajna Pilates Sport Alakformalas Celebrities Women Strapless Top


Kiserteties Hasonlosag Vajna Timea Es Katalin Hercegne Kozott Foto Diana Talk Show Scenes


Vajna Timea Mulhatatlan Gyasza Megmutatta A Temetesrol Keszult Videot Blikk Hu


Timea Vajna Henriett Novak John Hasulyo Fashion Crown Jewelry Jewelry


Vajna Timea Sajat Elmondasa Szerint Nagyon Dagadt Lett Foto Birton Szabolcs Smagpix


Vajna Timea John Hasulyo Women Women S Blazer Fashion


John Hasulyo Vajna Timea


People Photos Hollywood Film Awards Clothes


Vajna Timea Huzott Is Ruhat Meg Nem Is Blikk Ruzs


Rozsaszin Bikiniben Duzzadt Vajna Timea Melle Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20140629 Vajna Timea Balaton Vitorlazas Porsche Celebrities Fashion Lab Coat

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel